2016. július 30., szombat


Az iskola véget ért és a szünet is már javában tart, aminek Bence  nagyon örült,mert nagyon elfáradt.
Az elmúlt tanévben nagyon sokat hiányoztunk( szemműtét és az azt követő hosszú felépülése miatt)és hogy bepótoljuk a tananyagot nagyon sokat kellett otthon is dolgoznunk rajta, de sikerült .Így most a megérdemelt pihenésen vagyunk hogy szeptemberben megújult erővel kezdje a 4. osztályt.
Az Agilityről egy kicsit:
Bence és Füge számára az Agility móka és munka is egyben. Heti kétszer van edzés.Minden edzés után kellemesen elfáradnak. Nem titkolt vágya hogy versenyezzen Fügével. Az elmúlt napokban megtapasztalhatták hogy milyen szerepelniük közönség előtt, nagyon jól sikerült a bemutatkozásuk. Bár van még mit tanulniuk ,de nagyon szépen haladnak.


Az augusztus felét  Budapesten a Budai Gyermekkórház Rehabilitációján töltjük,
Bence és Füge nagyon stabilak együtt,bármilyen feladatban szívesen segít a kutyusa,sőt állandóan ott van mellette.
Elérkezett az idő,hogy Bence Fügével együtt járjon,de ehhez egy speciális hámot kellene vennünk ,ami csak  Amerikában kapható.Ennek az ára sajnos elég drága számunkra(kb 200 ezer Ft a hám és felszerelése és mivel hogy Amerikából jönne így vámot is kell rá fizetnünk)




Ennek a hámnak a segítségével Bence egyik kezével Fügére támaszkodva  a másik kezével botjára támaszkodva együtt sétálhatnának.Ez Bence számára is nagy öröm lenne amellett,hogy nagy motiváció is számára.
Így tudná használni:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése