2013. március 20., szerda

Holnap ismét Budapestre utazunk,aminek két fő okai is van először is a varsói utunk előtt 1 hónappal szükséges izomerő mérés volt a legfőbb indok(ez alapján nézik,hogy van e fejlődés a terápia után,mert a hazaérkezésünk után 1 hónappal szintén megmérik),de időközben kiderült,hogy ismét gubanc történt a varsói utunkkal kapcsolatba.

Még március 8.-án telefonáltak,hogy a tagozat(aki dönt hogy támogatják e a terápiát)javasolja Bencének a Varsói terápiát és azóta sajnos lassan 2 hét alatt nem jutott át POSTÁN az OEP-hez a papírunk....de holnap kiderül ki is bakizott egy kicsit...Bár mindenképpen utazunk-de azért jó lenne ha meglenne a papir is előtte  róla,hogy támogatják-április 13.-án indulunk 2 hétre amit már nagyon-nagyon várunk...addig is itthon tornászunk...

A héten a Bence beiskolázásán volt a hangsúly,volt szülői,nyílt nap és ismét  rádöbbentem mennyire jó helyre járnak a lányaim és persze jövőre Bence is....április 8-9-én lesz a beiratkozás.... lassan 1 hónapja voltunk a Szakértői Bizottságnál ,de még nem küldték meg a véleményt holnap oda is benézek,mert ez a beiratkozáshoz  feltétlenül szükséges.
 








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése