2013. április 19., péntek

Hétfő óta nem voltam bent nem tudok túl sokat írni mit csinálhatnak ,de az biztos hogy már látszik ,hogy elkezdett ügyeskedni. Mint minden délután kimegyünk egy kicsit a levegőre , mert ha a szobába maradunk akkor annyira felpörög Bence , hogy nem tud elaludni este.
Így tegnap egy közeli parkban voltunk ahol "napoztunk" egy kicsit egy padon és egyszer csak Bence felállt a babakocsinál és egy egyenetlen úton tolni kezdte a babakocsit amiben semmi nem volt és olyan ügyesen lépegetett,hogy le voltunk döbbenve...eddig ha babakocsit tolta akkor le kellett súlyozni hogy fel ne boruljon.




A másik dolog ami nagyon nem ment neki a falnál/tükörnél oldalazás..(otthon bútorba kapaszkodva már ment a falaknál nem) na tegnap 4-5 lépést már falnál támaszkodva próbálkozott nagyon ügyesen.

A héten elvették tőle a rollátort,mert sajna már azzal is rájött,hogy hogyan tud a kezén menni és most 2 hétig nem is adják vissza (hogy otthon hogy lesz azt még nem tudom) most 2 háromlábúval közlekedik,de nem a tetejét fogva és rádőlve hanem a "száránál" mint a (nording walkingnál) és így nem tud a kezén járni...

Egész héten (a hétfő délutánt kivéve)nagyon jól dolgozott nagyon-nagyon meg vannak vele elégedve, remélem a következő hét is ilyen jó lesz...hétvégénk pihenéssel fog telni ja és  holnap végre apartmanba költözünk át.



1 megjegyzés: