2013. május 22., szerda

Mai nap kissé hosszúra sikeredett...hajnal 4-kor indultunk Budapestre...a szokásos felfordulás fogadott bennünket,de már nem is idegeskedtem ezen..

Ma már volt gyógytornánk és mágneses ágyon is hevert Bence és megismerkedett egy kisfiúval akivel egész nap eljátszanak...


Holnaptól kicsit komolyabb napunk lesz kondukív,gyógytorna,gyógypedagógus,masszázs...

A gyógytornászunk  szerint(aki január óta foglalkozik vele) nagyon sokat erősödött Bence(főként a csípő és lábai)és teljesen ledöbbent,hogy milyen ügyesen áll.
Voltak olyan feladatokat amit március közepén (amikor innen hazamentünk)  még nem tudott most meg megcsinálta(pl hason fekve labdát a vádli és a popsija közzé szorítani,vagy a lábát felhúzott térddel hosszabb ideig megtartani,majd kifordítani és visszahúzni középállásba..)

Mielőtt eljöttünk hétfőn elmentünk lovagolni /majd 2 év kihagyás után/ és 3 kör után egyedül ült a lovon  kb 20 percig.Eddig mindig fogni kellett a lábát de most olyan szép stabilan ülte meg a lovat,hogy teljesen ledöbbentem.



 Az iskolai első szülői értekezlet is nagyon jó volt,mint korábban írtam olyan szerencsés helyzetbe kerültünk,hogy Bogika lányom (aki 5.osztályos lesz) két szuper tanítónénije Teca néni és Mariann néni  lesz Bencének is a két tanítónénije :)Amellett még két ovistársa is oda fog járni az ő osztályába és 23-an lesznek az osztályba.

 ....és még egy kis "finommotorika" is volt hétfőn....Bence segített nekem borsót bontani és nagyon ment neki.:)

Holnap este gondolatba ismét St Louisba leszünk,ahol Boglárka barátosnőnket fogják SDR műtéttel operálni....ahol Bencének is esélyt adtak,hogy álmai megvalósuljanak...kívánjuk nekik, hogy a nagy álmuk valóra váljon és mihamarabb BALETTOZZON a nagylány!!! Hajrá Bogi  :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése