2013. május 30., csütörtök

Tegnap óta van délutáni elfoglaltságunk is,délutánonként 13:15-től ismét Thera suit terápián vagyunk,mert egyik kis barátunk sajnos megbetegedett és akkor adódott a lehetőség,hogy mi menjünk ezért is  nagy köszönet Kata :)

Így tegnap óta igazi intenzív terápiát kap...Most nem a kedvenc terapeutánkkal,Ania-val vagyunk,hanem egy másik Aniaval,aki szintén egy nagyon jó terapeuta 6 napig leszünk vele(a héten is és jövő héten is 3-3nap)...Bence így estére totál kifárad....amúgy is már a második hete itt Budán és még ez az időjárás is borzasztóan megviseli.

A héten először kipróbált Balance egyensúlyfejlesztő számítógépes "játék" napról napra jobban megy ügyesen koncentrál ezen is látszik,hogy nagyon sok mindenhez a koncentráció elengedhetetlen...
és ez még nagyon nem megy neki...ma már ott tartottunk,hogy beragasztom a száját,mert csacsog-csacsog,de akkor elfelejt odafigyelni...
...amúgy a kis szabadidőbe ami marad neki jókat játszanak... nagyon jó kis csapat jött össze,jókat bandáznak :)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése