2013. december 12., csütörtök

A kontaktlencsénk nagyon bevált eddig,tegnap volt egy hete,hogy viseli Bence.Nem mondom,hogy a betevés egyszerű folyamat,de már elég jól csináljuk,kivenni meg rögtön megy.
Így utólag bevallom,hogy én nagyon féltem tőle...sajnos (vagy nem sajnos)még sosem volt dolgom ilyennel.

Igzalmas napokat még izgalmas napok váltják,vasárnap 11:10-kor indult a repülőnk Varsóba, ahol is ismét 2 hetet fogunk napi 5 órás intenzív terápián részt venni.



Nagyon örültünk,hogy ismét Aniaval és Magdával dolgozhat Bence.Viszont nagyon fáradtan érkeztünk ,mivel  iskola még szombaton is volt ,így nem sok idő volt pihenni és hétfőn sőt kedden is érződött rajta mennyire fáradt. Kedden délbe el is aludt 1 órát,ami nem jellemző rá.Viszont tegnap óta kezd visszarázódni és a szokásos izomlázon is már túljutottunk.
A koncentrálás továbbra sem az erőssége és most,hogy a kontaktlencsébe tökéletesen lát egyszerűen kitárult elé a világ és most meg minden érdekli,csak csacsog és csacsog...így a figyelmének ez most nem a legjobb de remélem az egyensúlyának igen...

Egyébként a  terápia a szokásos Bence bent én meg kint.Ez bevált ez így jó.Nagyobb suit ruhát kapott eddig piros volt, most a zöld van ami nagyon tetszik neki,mondja is,hogy végre fiús a ruha :)

Most itt a szállodába lakunk,ami azért is jó mert csak lemegyünk az alagsorba és ott is vagyunk..Itt elég hideg van igazi december,így ez most nagyon előnyös  nekünk.A legjobb,hogy vannak velünk más magyar családok is így tudnak együtt játszani,barátkozni is egy kicsit.
Bence az egyik kisfiúnak még a zokniját is segített feladni  :)









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése