2013. december 3., kedd

Szerencsésen megjártuk a kontaktológust és meglett a kontaklencsénk is :)
12-re kellett mennünk de majdnem egy óra volt mire bekerültünk,majd először a doktornő megvizsgálta Bence látását,hogy mit lát szemüvegébe kb 5 méterre(hát nem sokat :(... ) aztán megnézte Bence kezét,hogy képes lenne e magának betenni,kivenni a lencsét...még ezzel nem is lenne gond de sajnos olyan rosszul reagál/reagált ha a szeméhez nyúlnak,hogy rögtön összeszorítja a szemét.
A hölgy is szinte erőszakkal tette be neki ,majd amikor már bent volt ,akkor jött Bence felismerése és örömkiáltása: Anya jól látok!!!!Majd mindent tüzetesen végignézet... Ettől kezdve nem akarta hogy kivegyük,de mivel ma azért is mentünk,hogy megtanuljuk ki és be tenni ezért ez nem volt megengedhető és a lencsét is csak akkor hozhattuk el ha megtanuljuk a folyamatát...
Az első percbe kiderült,hogy ezt  nekem kell csinálni...egyenlőre!!! vagyis remélem,hogy idővel ő is megtanulja,mert hát ez nagyon nem könnyű feladat főleg másnak belenyúlni, beletenni a szemébe
Nagyon sokáig Bence nem akart együttműködni velem(nem akarta hogy kivegyem) kitalált mindent,hogy éhes,szomjas és ezzel el is repült jó kis idő...aztán kimentünk a folyosóra és egy kis pihenés után nagyon ügyes lett akkor meg én voltam ügyetlen...Volt egy pont amikor már a doktornő mondta,hogy akkor majd térjünk rá januárba, erre Bence,hogy nem és anya hadd próbálja meg még egyszer..és a végén 2,5 óra után már egész jól csináltuk.A doktornő gratulált nekünk (Bence meg kapott még egy csokit is),mert ő nem bízott benne hogy ma megkaphatjuk a lencsét.
De megvan..most már csak használni kell.Most 1 hónapos próbalencséje van meglátjuk mennyire lesz sikeres.
8-kor értünk haza Bence rögtön el is aludt,nem is csodálom,nagyon fárasztó napunk volt.
Holnap délután fogjuk legközelebb betenni,mivel úgy gondolom neki is szoknia kell és iskolába másra is figyelnie kell.De ha jól viseli akkor péntektől egész napra hordani fogja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése