2014. június 30., hétfő

Sikerült tegnapra kipihenünk magunkat és már nagyon várta Bence hogy hétfő legyen ,de tegnap este kaptam egy üzenetet-miszerint a kedvenc terapeutánk Ania,akit Bence imád és nagyon szeret vele dolgozni , sajnos már nem dolgozik a terápiás központban- és reggel amikor elmondtam neki kitört a sírás és alig tudtam megvigasztalni...Nagyon sajnáljuk mert sokat köszönhetünk neki,rengeteget segített nekünk amikor kérdésekkel bombáztam vagy amikor jó tanácsokkal látott el ...

De tovább kell lépnünk és ma kezdetét vette a két hét terápiánk.
Délelőtt 9- kor kezdtünk Izával,akit már a legelső alkalom óta jól ismer ,és hál istennek a reggeli sírás után sikerült mosolyt csalnia Bence arcára és nagyon jól dolgoztak együtt.
Egy rövid pihenő után ma  már 2 órára vissza kellett mennünk és most egy másik Ania nevű lánnyal dolgozott és nagyon-nagyon ügyes volt. Holnaptól változik a program, nem 14:30-kor kezdünk hanem 17 órától-19:30- ig nagyon kíváncsi leszek, hogy hogyan viseli Bence, mert így kicsit több pihenő lesz a kettő terápia között. A másik változás a terapeuták személye...első héten Magda lesz (kivéve ma), akit nagyon szeretünk sokat dolgoztak már együtt, a második héten pedig Ola lesz,vele meg még sosem dolgozott,de Bence nagyon várja már.

A két terápia között mi mást is csinálhatna,hát olvas :)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése