2014. július 2., szerda

Bence továbbra is nagyon ügyesen dolgozik.Eddig 6 zöldje van vagyis mindegyik terápián jól dolgozott és erre nagyon büszke is.Aki esetleg még nem tudja elmesélem hogy ez egy régi story...Bence amikor talán másodszor volt itt Varsóban,akkor kapott egy jelzőlámpát,egy olyan hagyományos  egyik oldalán piros,másikon zöld..


az akkori terapeutájával kitalálták,hogy ha az óra végén zöldet kap akkor jól dolgozott,de ha pirosat akkor rosszul. Volt olyan is hogy "sárga" ekkor közepes volt a teljesítménye...Ez a szokás azóta is megvan és Bence igényli(minden új terapeutának el kell mondani,hogy hogyan is van...) Na eddig mindig be-becsúszott már az első napokban egy-egy piros,de most úgy néz ki alakul a gyerek,én azt gondolom ls mostmár elmondhatom,hogy Bence nem csak az én kedvemért vagy egy-egy játékért csinálja jól a feladatott,hanem kezd saját magáért is tenni valamit....
Elérkezett a kritikus 3.nap is ,ez mindig nagyon szörnyű nap nekünk,már tegnap este  jelezte,hogy kezd izomláza lenni, ez az intenzív tornának köszönhetően ,de este elbeszélgettünk róla,hogy ha rádolgozunk akkor napról-napra jobb lesz és nem fog fájni...és ma este már nem is panaszkodott.

Tegnapi jutalom :)
Egy kis torna előtti relax...

Egy kis délutáni uzsi és színezés torna előtt :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése