2014. július 28., hétfő

Elmúlt két hét mióta hazaérkeztünk Varsóból és nagyon sok fejlődést tapasztaltunk azóta...először is hogy a két egylábújával a szobájából kisétált hozzám a konyhába zokniba ortézis nélkül(sosem csinált ilyet ),próbálja erőteljesen egyre több sikerrel az első önálló lépéseket sajnos még az egyensúlyát kell hozzá kicsit fejleszteni az akarat már nagyon megvan..,a futópadon az eddigi 0,8 km/h sebességet feljebb lehetett vinni és 1 km/h-n simán lesétál minden nap 20 percet....nagyon akar és ez az eddigiek után óriási öröm számunkra!!!



Ma hajnal 4-kor útnak indultunk,hogy egy 3 hetes táborban vegyünk részt a Budai Gyerekkórházban, Budapesten.
A hosszú út után(ahol persze egy percet sem aludt) volt neki egy óra gyógytornája,ahol is a gyógytornász is nagyon meg volt elégedve vele április óta ismét sokat erősödött.Ami nagyon tetszett,hogy végre van futópaduk és szobabicajuk is,bár csak felügyelettel de lehet használni.

Nagy meglepetés volt ma délután,hogy heti kétszer lesz kutyaterápiánk is.Ezenkívül még művészeti terápia és csoportos játék is vár Bencére a minden napi gyógytorna  mellett. De a legjobban a kutyaterápia a sláger most...azt tudni kell,hogy nagyon szeretne egy segítőkutyát kapni, ami sokat segítene neki  és nem csak a mindennapokban,hanem egy igazi lelki társ lenne számára. Így most nagyon boldog volt amikor is Lepke és Barka megjelent :) Bence nagyon élvezte a foglalkozást és várja már a szerdát ,hogy találkozzon ismét velük.





 Elég jól viselte a mai napot bár fáradt volt azért még este vacsorára és vissza is a szobánkba(ami egy emelettel lejebb van) a két háromlábújával sétált.Ez azért is nagyon fontos,mert a célunk,hogy szeptembertől az iskolába is ezzel közlekedjen a hátul húzos rollátor helyett.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése