2014. július 2., szerda

huhh és  el sem hiszem,hogy végre sikerült...hosszas kb 2 éves tervezgetés és rágódás után, erős barátnői segítséggel múlthét péntek óta hivatalosan is Bencének lett egy alapítványa.A neve a blogból ered :Turbucz Bence az Álmok Útján Alapítvány.
2 éve folyamatosan sokat gondolkoztam rajta,hogy kéne,mert azért sajnos anyagilag eddig is nagyon megterhelte a családi kasszát Bence fejlesztése,intenzív terápiái,különórái és persze a fejlesztő eszközök amibe az állam csak részbe nyújtott segítséget (vagy egyáltalán nem)  és a többi kiadás a szülő vállát nyomja.

Ezért hálás köszönet nagyon jó barátnőimnek Mónikának, párjának Fecónak, Edinának és párjának Csabának akinek külön is nagyon nagy köszönet,mert elviselte a variálásaimat, Ő az aki a honlapunkat tervezte,készítette és irányítja.
A csajok a fő lelki támaszaim ,ők azok akikkel már több mint  20 éve barátnőim és mindig  maximálisan mellettem álltak és állnak.Köszönöm!!!

Nagyon-nagy köszönet az ügyvédünknek Dr. ifj.Dévényi-Dabrowsky Gézának a Dévényi és Társai Ügyvédi Irodából,amiért segített nekünk és megcsinálta az alapító okiratot és hogy bejegyezték az alapítványt...Nagyon Köszönjük!!!

Most támogatókat keresünk akik segíteni tudnának nekünk,hogy valóra váljon nagy álmunk és Bence egyedül járhasson.
A honlapunk is szeretnénk a támogatóinkat megjelentetni,hogy ezzel is köszönetet mondjunk nekik.

Honlapunk egyenlőre még itt található: http://www.primcom.hu/Bence/

Facebookon is jelen vagyunk: https://www.facebook.com/bencealomorszag


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése