2014. július 9., szerda

A hèten 9- től és 14:30- kor kezdődnek a terápiáink. A múlt héten kipróbálhattuk,hogy délután csak 5 órakor kellett visszajönnünk  a terápiára.Ennek nagyon nagy előnye volt,hogy nagyon kevesen voltak így jobb volt dolgoznia Bencének ,több pihenőideje volt ebéd után.. Hátránya,hogy 8 után értünk a szállásunkra és soká kerültünk ágyba.
Most a héten már 5 órakor végzünk,tud még egy kicsit játszani ,viszont a két terápia között kevés az idő ..épp egy egy mese vagy egy kis zenehallgatás fér bele az ebéd után...



Hétfő óta délelőtt Ola van vele,szerintem nagyon jól dolgoznak együtt ,abból ahogy Bence beszél róla igazán nagyon megkedvelte őt..
Délutánra  már fáradt,de Magdánál is próbálja a legjobbat kihozni magából, most még az is nehezíti a helyzetet,hogy két napja már 30 fok van,ő hosszú nadrág, póló és mèg a speciális ruha, mire a foglalkozásúak vége addigra csavarni lehet a ruhájából a vizet :( De a három nap alatt csak zöldet kapott és bár Bence mondja nekem,hogy néha nagyon nehéz és sokszor érzi,hogy nem bírja tovább,de erőt vesz magán és küzd ...és a megérdemelt jutalom a Lollipop(nyalóka) sem maradhat el :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése