2014. augusztus 31., vasárnap

Az elmúlt 2 hetünk a pihenésről szólt,nagyon ránk fért, hisz szinte egész nyáron úton voltunk és  így Bence sok mozgásfejlesztést kapott,sok új élménybe volt része és nagyon elfáradt.De ez már a múlt...most már kipihente magát és készül a holnapi napra.


Pénteken megvolt az évnyitónk is,megkaptuk a könyveket és már meg is nézegettük és be is fedtük.
Bence már nagyon várta,hogy kezdetét vegye az iskola és mindenkinek mondta is dicsekedve,hogy ő már bizony 2. osztályos nagyfiú.
Reméljük ez az évünk már zökkenőmentesebb lesz a tavalyi év után, már igazán megérdemelné, hisz annyira jól érzi magát.

A tervünk, hogy iskola mellett úszni fogunk járni,közben keressük folyamatosan a megfelelő háromkerekű kerékpárt Bence számára,ami eggyel nagyobb méret mint volt,mert szeret bicajozni és nagyon szeretne ő is iskolába biciklivel menni mint a testvérei, amellett jól erősíti is a lábait...

Időközben úgy hozta a  sors,hogy lehetőségünk van minden héten kutyasuliba is mennünk itt Gyulán, egy kicsit kutyázni, ismerkedni az agilityvel .Nagy köszönet ezért a Gyulai Kutyás Agility Szabadidősport Klubnak, akik megengedték,hogy Bencém kicsit jól érezze magát! Hát mit ne mondjak nagyon élvezte...
Otthon is gyakorol,bár Lassie erre nem alkalmas kutyus,őt úgy fogadtuk be pár éve ,hogy nagyon félénk volt,egyszerűen a mai napig nem lehet pórázt sem rátenni...de azért szeretik egymást :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése