2014. szeptember 13., szombat

Az első hete Bencének az iskolában jól telt, sok változás van, ami már az első héten pozítiv volt az első osztályhoz képest és reméljük így is marad..elkiabálni nem szeretném...
Jelenleg az iskolába az autótól bottal megyünk be és hazafelé is így tesszük meg a távot ,de napközben még a rollátorral megy, úgy éreztem,hogy ez a biztonságosabb most még neki,holott nagyon szépen és ügyesen megy a bottal, de egyetlen gondunk van még vele..ha elesik akkor nehezebben tud felállni. most ezt gyakoroljuk,hogy mihamarabb megtanulja. Most már a rámpán járás is nagyon jól megy attól már nem fél..




Szombat este Bencét egy egész testét borító heves allergiás kiütés jött ki rajta, amit az ügyeleten gyógyszerrel kezeltek és el is múlt egész vasárnap délutánig amikor is még hevesebben jött ki, ekkor már nem engedték haza hanem elkezdődött a kivizsgálása...állati fehérje mentes diétával, vérvétellel, orr- és garatválladék,vizelet és székletvizsgálattal..Szerdán engedtek haza minket,kiderült,hogy a vérképe szerint az allergiaszintje a duplája,erre majd további kivizsgálás lesz,hogy vajon mire lehet allergiás.




Ma Bence a maminak,akinek névnapjára mentünk egy ajándékot készített(nyakláncot fűzött neki)majd  borítékba tette és ezt írta rá(szerintem ez már igazán olvasható):



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése