2014. október 31., péntek

A héten elkeztünk egy két hetes rehabilitációt a Budai Gyermekkórházban.
Ismét van kutyaterápia  Bence nagy örömére (ez a kedvence továbbra is ) de van gyógytorna, konduktív foglalkozás  és mától végre a Motomed is működik,így azt is naponta használjuk majd..
Elsőre meg is lepődtem,hogy tíz perc alatt 1,39 km-t "tekert le"(ilyen eszközt másfél éve Debrecenben használtunk utoljára és végre itt is elérhető lesz)




Bence folyamatos lendületben van, egyre ügyesebb, a doktornő és a terapeuták szerint is ismét sokat erősödött és sokkal kitartóbb,a figyelme is jobb egyszóval mindenben egyre ügyesebb.

Kezd ráérezni a dolgokra,próbálkozik a saját határaival és örül minden egyes sikernek...egyértelműen elmondhatom,hogy magáért csinálja...olyan kitartóan küzd de azért a félelem,hogy elesik az sokszor erősebb.

Tegnap ismét meglepett: pár percre megállt térdepelve,ez eddig nagyon nem ment ,ez egy nagy mumus volt, mert az anno 2 évesen elvégzett adduktor műtétünk után a térdei mindig szétcsúsztak és  most meg a kórházi ágyon produkálja :)


Voltunk szakértői vizsgálaton is,a papírra még várnunk kell,de abszolut megerősített minket,amit eddig is tudtunk,hogy Bence mennyire okos és hogy az integráció kell neki. Bővebben ha meglesz a papírunk.

Meglett a székünk is,így mostmár az iskolában egy nagyon kényelmes és Bence méretére gyártott széken ülhet,nem kell figyelnie,hogy állandóan lecsúszik..




A kupak,PET-palack,papír gyűjtésünk is nagyon szépen alakul.Bence is besegít a válogatásnál,igazi finommotorikai gyakorlat neki :)



 Külön megköszönni mindenkinek szinte lehetetlen volna,mert annnyian összefogtak/összefogtatok Bencéért!        Nagyon nagy köszönet érte mindenkinek!!!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése