2015. szeptember 11., péntek

A nyarunk gyorsan elröpült,augusztusba Belgrádba utaztunk ismét egy vizsgálatra. Bence szeme sajnos tovább romlott,így a műtét valóban nem halasztható tovább.
Így 2015.09.21-re lettünk előjegyezve a Professzor Úrhoz műtétre,és ez az időpont egyre közeledik.
Pár vizsgálatot a műtét előtt el kell végeztetni itthon(vérvétel,vizelet,kezelőorvosi állapotleírás,szemnyálkahártya kenetvétel....)hát azt már tudjuk,hogy sajnos rossz lett Bence bal szemén a szemnyálkahártya kenet vizsgálat,baci tenyészet ki belőle így csöpögtetni kell napi 4-szer a szemébe(hát ezt aztán nagyon nem szereti)de azzal vigasztalom,hogy most gyakorolunk a műtét utáni csöpögtetésre.Reméljük emiatt nem kell elhalasztani a műtétet,mert már nagyon várjuk.

Az iskolát elkezdtük,jelenleg úgy van,hogy nem lesz magántanuló amikor tud menni akkor beviszem,de ezt majd a műtét után dől el 100%-ban, hogy hogyan is lesz.

A másik nagy problémánk is úgy néz ki rendeződhet...Bence sajnos nem áll eleget,állandóan megy vagy ül ezért kevésbé terheli a lábait.Nyáron több terapeuta véleménye volt,hogy álljon minél többet.Viszont Ő nem szeret egy helyben álldogálni.
Így eszünkbe jutott Bence nagy példaképe Benedek.Ő egy állító szerkezetben tanult napi szinten az iskolában és nagyon jó hatással volt rá. 1 hete elhoztunk Budapestről kipróbálni,milyen is ez.
Hát mit ne mondjak Bence élvezi, már elsőre is 1 órát állt benne.Ezt napról napra növeljük(persze vannak beiktatva szünetek),de ebben játszik,tanul, vagy szimplán tv-t néz,és már most látványosan jobb a lába.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése