2015. október 16., péntek

Túl van Bence sikeresen a műtéten.
8- ra kellett mennünk, majd altatóorvosi vizsgálat után már adták is neki a "bátorító"szirupot és 8:30- kor vitték is a műtőbe. Kb 1 óra múlva kellett mennem érte. Nagyon jól ébredt, mosolyogva várt rám és mondta anya jól látok!!!!
Nagyon jókedvű volt aztán egyszer csak kb 1 óra múlva elkezdődött neki a fájdalom, az,hogy nem tudja kinyitni a szemét,folyik a könnye folyamatosan ..Azt mondták ez az első két napban nagyon kemény lesz..5 szemcseppet kaptunk úgyhogy azt hiszem unatkozni nem fogunk frown hangulatjel Szegénykém hôsiesen küzd, ez még egy felnőttnek is sok lenne..
























Műtét napja és az utáni nap nagyon kemény volt.Bence nem tudta kinyitni a szemét,nem látott semmit és folyamatosan folyt a könnye.
A műtétkor egy lágy lencsét tettek be neki(kontaktlencsét)ami védelmi szerepet tölt be.Ez a lencse egy hétig benne kell lennie a szemében.Nekünk(miért is ne) már a műtét utáni nap az egyik kiesett,így futás volt a kórházba,hogy újat tegyenek be,ami nagyon fájdalmas volt.
1,5 óránként kell csepegtetni neki és napszemüvegben van egész nap,sőt abban is alszik,mert a legkisebb fényre is nagyon érzékeny a szeme.
De minden nappal egyre jobb és mától már a régi arcát is megmutatta
.





smile hangulatjel








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése