2013. január 29., kedd


Hihetetlen,hogy a blogunk valamikor az éjszaka közepén átlépte a 10000 megnyitást és még nincs 4 hónapja,hogy elkezdtem írni...nagyon köszönöm mindenkinek aki eddig is és eztán is velünk lesznek, a sok bátorító szavakat vagy csak a like-ot hihetetlenül jól esnek...KÖSZÖNÖM!!!

Na de térjünk is vissza,mert tegnap elég rövidre sikeredett a bejegyzésem...Tegnap délután kezdetét is vette a tornánk megismerkedtünk egy nagyon aranyos gyógytornásszal Zsuzsával akivel egyből nagyon megkedvelték egymást..Igazából ritka nála hogy elsőre megkedveljen így valakit ,hogy semmi próbálkozás hanem kemény munka eddig talán ő a 3. akivel megesik(a másik kettő külföldi gyógytornász(Ania és Jackie volt))
Tegnap és ma is felmérték Bencét,hogy miket tud.Igazából sokkal rosszabbra számítottak...ők is azt mondták,hogy a csípő a legfontosabb feladat és utána lehet "építkezni".
Még Ania visszaadatta Bencének a rollátort amit itt is helyes döntésnek ítéltek meg-de csak addig amíg a csípő meg nem erősödik.Ami jónak számít,hogy már fel tud állni térdelő állásba(szurikáta állás) egyedül ami azt jelenti,hogy erősödik a csípő és a medencéje,amíg ezt nem fogja teljesen szépen stabilan addig nem elég erős neki.
Ma már volt a Motomeden is 10 percet tekert előre




....és tíz percet hátrafelé:






ez elsőnek nagyon jó eredménynek számított....

Majd 1 percet megült a labdán egyedül gyönyörűen:



 majd állt...



Végezetül 30 percet sétált a rollátorjával,mára ki is fáradt teljesen most mesét néz és várja a holnapot :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése