2013. február 7., csütörtök

...és a nap fénypontja 1 órakor történt,amikor is lementünk a tanárnő irodájába és akkor elmondtam,hogy Varsó érdekelne és hát mihamarabb mert,hogy szeptembertől iskolások leszünk és egyből még ő javasolta,hogy akkor menjünk ki előtte....így meg fogja hétfőn!!!(kértek hogy hétfőig legyünk felvéve) írni a záróba a javaslatot,de egy a lényeg,hogy megírja ....de még így is a java hátravan a finanszírozás....
ja és reggelre még az amerikai dossziénk is meglett...

De térjek vissza Bencére ma szintén csodálatosan dolgozott még a lépcsőzés is valahogy jobban ment sőt még "nagylegénykedett" is mert csak egy kézzel fogta a korlátot úgy állt meg..


Tornázott délelőtt Zsuzsával ma már 180-ig számoltak és úgy hogy a labdán a lába(amit ma már nem is fogott)és emelte a fenekét.és a parapódiumba állva labdáztunk,tekertünk a Motomeddel is(itt ma nem született újabb record)..
 
..és délben megvolt az első logopédiája,amit nagyon -nagyon élvezet és rengeteg mindenre rájöttünk hogy tudja...szívni-fújni tud,az -ö,-ü hangokat egyszer sem tévesztette el(előtte nekem meg rendszeresen)viszont az -s,-sz hangokkal van problémája de ez sem vészes..Nagyon élvezte a tükörbe a nyelvgyakorlatokat,gyertya-,labda- és a síp- fújást...egyszóval az egész órát.Ez azért is jó mert jövő kedden megyünk Gyulán egy logopédushoz akihez járni fogunk és legalább örömmel megy...





Holnap péntek az utolsó napunk itt...így utólag visszanézve jó volt a 2 hét sokat ügyesedett és jó lesz ez a hely ha tavasz-nyár lesz,mert visszajövünk majd valamikor az biztos és akkor még az úszás és a szabadtéri bicajozást is beiktatjuk...meg persze a sétákat is(de nem babakocsival).



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése