2013. augusztus 12., hétfő

A hétvégénk remekül  és nagyon gyorsan telt.Szombaton 10:30-tól Mártával dolgozott Bence 2,5 órát meglepően jól(ahhoz képest,hogy most találkoztak először)  ,majd délután a centrumba mentünk ott nézelődtünk egy kicsit pihenésképpen.



Vasárnap reggel 8-kor indultunk az állatkertbe mi Bencével már többször voltunk,de ez a program nem nagyon maradhatott volna  ki,mivel Bence nagyon szereti az állatokat...s mint eddig most sem volt unalmas nagyon jól éreztük magunkat,majd 1 óra magasságába amikor is majdnem minden állatot láttunk(kivéve a bogarakat,hernyókat,pókokat...)akkor átvillamosoztunk a Visztulán egyet és megérkeztünk a az "Óváros" kapujába..




.hát ez a hely  a mi kedvenc helyünk,itt ebédeltünk (valószínűleg itt kaptunk egy kisebb napszúrást is) és sétáltunk egy nagyot délután 5-ig...ezzel el is telt a hétvége...


Ilyen is csak velünk történhet,ma délután terápia közbe szólnak,hogy Bence lázas ,37,3 volt neki a hője ,igaz hogy már múlthéten is köhögött(úgy jöttünk,hogy otthon nagy meleg volt és hideget ivott)de nem volt lázas ... most meg belázasodott :( úgyhogy pihenés van és kiderül mi lesz vele..


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése