2013. augusztus 7., szerda

Sokat nem tudok írni magáról a terápiáról,hogy miket csinálnak,mert nem vagyok bent....ez már szinte a kezdetektől így megy,jobban dolgozik Bence így és most ez a fontos nem,hogy lássam..

Tegnap a kelleténél is fáradtabb volt délelőtt (korán kelt,majd keményen megdolgoztatták),így délbe ebéd után egy-kettőre be is aludt,


... fél 3 előtt szerencsére magától megébredt(addig zörögtünk)így a délután nagyon jó volt....viszont nagyon rossz hogy ilyen nagy meleg van (30 fok felett).

Mai délelőttünk hát nem valami jó volt , ma van a 3. nap  ilyenkor szokott nála előjönni az izomláz...ez szerintem most nagyon előjött mert mondja,hogy fájnak egyes mozdulatok-azt azért hozzáteszem,hogy mielőtt kijöttünk előtte 1 hónap pihenőn  volt Bence és most meg egy napi 5 órás kőkemény terápián vesz részt-...hát nem is csodálkozom..de remélem holnapra ez is elmúlik..
Sokszor elgondolkodtam azon,hogy ezeknek a "kacifántos" gyerekeknek mit kell küzdeniük egy-egy mozdulatokért,mennyit tornáznak tesznek azért,hogy jobb legyen nekik/nekünk..egy olimpikon nem dolgozik ennyit a sikereiért és akkor mi még hol vagyunk attól..


Ma is sikerült 1 órakor elaltatnom,így több mint 1 órát tudott aludni...és bár délután is huncut volt és a végén ismételten fájt a keze,s lába de ezen át kellett esnünk és remélem holnap megújult erővel tudjuk folytatni a terápiát...







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése