2012. november 10., szombat

Ma ismét szombat lett...Rohan az idő.
Tegnap este 5 órakor mentünk el az autóért amit a hétvégére béreltünk(pontosabban péntektől-hétfőig)mert itt azért tudni kell nem olyan szuper a tömegközlekedés...egyrészt mert minden olyan messze van egymástól a másik,hogy bizonyos helyekre órák alatt tudnànk odaérni és az sincs ingyen csak a fiúknak.
Ezért úgy gondoltuk,hogy bérelünk autót.
Ma már ki is próbáltuk,kicsit furcsa volt mert automata váltós és kb 10 éve nem vezettem ilyet(a szalonba is nagyot néztek amikor megkértük őket,hogy mutassák már meg ugyan hogy is kell kezelni),de hazafele már én vezettem.
Ma reggel ezért nekivágtunk az útunknak a cél az állatkert volt.kb 15-perc alatt ott is voltunk( kb 15 km tőlünk).
Gyönyörű szépen meg van csinálva,a  belépés ingyenes de egyes szolgáltatásokért,helyekért fizetni kell.Ilyen volt a kis vonat is ,ami körbe visz az állatkert területén vagy az állatsimogató(ahová nem mentünk).
Nagyon jól éreztük magunkat rengeteg állatot láttunk gyorsan eltelt az idő.
Menni akartunk még a Magic Houseba ,de a kupon sajnos nem kértük el így az marad holnapra,tervbe van még a Szabadtéri Vasúti Múzeum is reméljük holnap jó idő lesz még,mert ma 24 fok volt.
Aztán a délutánt egy kis nézelődéssel töltöttük,mindenhol elkezdték a karácsonyi díszítéseket,és mindenhol karácsonyi hangulat érződik..
Este 7 körül értünk haza...








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése