2012. november 21., szerda

Mai nap délután volt a terápiánk ezért a délelőtt nyugodtabban indult.Bár Bence már 7-kor ébresztett,de így nyugodtan meg tudtunk reggelizni,sőt elkészülni sem kellett sietni.

11:15-re értünk a kórházba és most előbb a játszószobába mentünk.Itt délig lehettünk,majd ebédeltünk és 1-kor várt ránk Jackie.
Bence boldogsága határtalan volt,hogy ismét vele voltunk.Titokba bevallotta a fiam,hogy "szerelmes" lett belé. :)Igazi pasi :)

A lényeg  az,hogy szárnyra kapott és a futópadon most is kb 10 percet lenyomott de sokkal nagyobb léptekkel és  gyorsabb sebességen.Majd a Totál Gym-en legnagyobb 10-es fokozaton 60-at kinyomott  majd a térden állást gyakorolták majd az utolsó 10 percben jött a megérdemelt bicajozás.Itt a bicajozás a jutalom,ha jól tejesített,mert itt több kórház össze van kötve több száz méteres folyosókkal(ahol élmény nekik tekerni)miközben orvosok.ápolók mosolyogva integetnek és drukkolnak nekik.

Egy szóval nagyon ügyesen haladunk szuper csapat dolgozik itt is együtt.A gyerek az első de azért tudnak szigorúak is lenni.

Mai nap készült pár videó is....

A futópadon:
http://youtu.be/A6ZMHWb8b8g
Ma már így sétáltunk:
http://youtu.be/QELdbHq_85k
A Total Gymen:
http://youtu.be/GgaDssn1bws

Délután még sétáltunk egyet a jó időben és Bence közölte,hogy ő nagyon szeretne már egyedül járni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése