2012. november 30., péntek

Ma reggel 8-ra mentünk terápiára,Mike-kal voltunk.Ilyenkor még szinte üres az egész helyiség.
Bence választhatott,bottal sétál vagy a csípőjét fogva "egyedül" .Ő az utóbbit választotta és így sétáltak.

Ezek után egy Biodex nevű szerkezetre ültette,ahol az volt a feladat,hogy amilyen erősen tud,úgy rúgjon különböző nehézségi fokokban beállítva.Ez a gép számítógéppel van összekötve ami mutatja az értékeket.Nagyon jó szerkezet és nagyon ügyes volt Bence,rettentően élvezte.

Mike elmondta,hogy nagyon jót tesz ez a rúgó mozdulat,nagyon kell a járáshoz is.
Mike-kal egy hete voltunk utoljára és mondta,hogy milyen sokat erősödött a csípője és ha sokat megy akkor még erősebb lesz.
Ezért eleinte otthon is naponta legalább 10 percet kell futópadon sétálnia,majd ezt növelni.Ezért ha hazaérünk be kell szereznünk egy futópadot.
Ami még segíteni fog az az úszás....(Tünde remélem vársz minket :)))

Ez után ismét a játszóházba vezetett az utunk.Itt egy órát töltöttünk,állva játszott Bence először a Thomasos asztalnál,majd a főzős részlegnél.

Majd 11 után indultunk haza.

Ma ismèt autót bérlünk és a hétvégén ellátogattunk pár helyre még.
Egyébként itt nagyon könnyű vezetni,automata váltósak a kocsik mindenhol többsávos utak,nem idegesek az emberek.A napokba jöttünk rá,hogy a stop táblánál is az megy át előbb aki hamarabb odaért...(eddig azt találgattam vajon itt is jobb kéz szabály van e)
Tiszta az egész város,rendkívüli módon figyelnek a higiéniára,mindenhol kézfertőtlenítő van kitéve,de ugyanakkor mindenki a munkaruhájába megy haza.(még az orvos is)...

Szóval hétvégén nyakunkba vesszük a város,mivel ez az utolsó hétvégénk.Jövő szombaton indulunk és vasárnap délelőtt érkezünk Magyarországra.(remélem zökkenőmentesebb lesz mint az ide utunk..)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése