2012. november 14., szerda

Tegnap este nagyon jól érezte magát a műtét és a nagyon rossz ébredés után.Nem volt hányingere sem és nagyon hamar tudott enni,inni és pisilni is.
Viszont az éjszakánk ismét katasztrófális volt...na most nem amiatt,hogy fájdalma vagy egyéb baja lett volna,hanem a nővérek/orvosok járkálása miatt nem tudtunk pihenni.
Éjfélkor közölte velem,hogy akkor most már ne is aludjunk tovább,ő játszani akar...
Kb 45 perc játszás után végül is be aludt majd 4 -kor gyógyszert kapott azért ébredt 5-kor az orvos vizsgálta meg ,majd 7- ig aludt.
Kilátás a 10 emeleti szobánkból:
éjszaka...

......és hajnalban

Ennek viszont az lett a mellékhatása,hogy egész délelőtt nyűgös volt.A terápiánk csapni való volt ennek hatására.De végre ki merte nyomni magát a Total Gym-be is 30-szor...(ezt eddig nem merte mert első héten az SDR műtét után visszafelé túl gyorsan eresztette magát emiatt nagyon fájt neki innentől nem akarta ezt a feladatot)de ma Jackie türelmes volt vele így sikerült legyőzni a félelmet.
Délre értünk haza,gyors ebéd után ágyba dugtam és jóízűen horkol mellettem....Este még egy kihívásunk lesz a képen látható szerkezetben kell majd aludnunk minden este felváltva hol egyik,hol másik lábára...


Ja és igen végre van internet a szobánkban is.....YESSSSSSSS!!!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése