2012. november 17., szombat

Tegnap délután 2 órás alvás után remekeltek a fiúk.Először is nyújtott lábbal ültek nagyon sokáig majd sétáltak,másztak,álltak és végül vacsora után mesét is nézhettek ki-ki a saját szobájában cicamosdás  után(mert azt még nem írtam,hogy 10 napig/jövő péntekig  most nem fürödhetnek) Bence most a Micimackót választotta ,amit már a térdnyújtóval és sínnel együtt nézett meg.
Viszont sajnos most sem bírta tovább hajnal 1 óránál(nem is csodálom,mert Bence a hasán szeret aludni na és ebbe a szerkezetben  nem tud).
Ma ismét szombat van  eltelt egy hét... Mához 3 hétre indulunk haza..
Hihetetlen,hogy már 4 hete itt vagyunk túl vagyunk 2 műtéten ,hogy mennyi változáson mentek keresztül és mennyibe fognak még...
Most időre van szüksége,hogy azok az izmok amiket eddig a feszessége tartott az megerősödjön, gyakorlatilag elölről tanul mindent újra.
Mai nap 11-kor  a traszferünk a kórházig bevitt,megebédeltünk, majd metróval a belvárosba mentünk.A tervünk az volt,hogy sétáltunk, nézelődünk a belvárosba.
Nagyon gyorsan eltelt az idő és már azt vettük észre hogy mennünk kell vissza.
Csodálatosan szép a belváros is,szép tiszta,akadálymentes mindenhol.
Még egy boltba is betévedtünk...(pontosabban kettőbe) de ide a sütemény látványa vitt be bennünket és hát nem is tudtunk ellenállni a finomabbnál finomabb fánkoknak...




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése