2012. október 22., hétfőA korai ébredés után 7:15-kor bevittek bennünket a Children Hospitálba ahol műteni fogják Bencét és kis barátját Zétit. Ma személyesen találkozhattunk Dr Parkkal aki egy egyszerű  ember, nagyon színpatikusnak találtam.Megtudtuk,hogy Zéti után harmadikként kerülünk a műtétre mivel korosztály szerint veszik őket és Bence a legidősebb...
Csütörtökön itteni idő szerint 12:45-re kell a kórházba lennünk és kb 2-3 fele lesz a műtéte(ez magyar idő szerint sajna elég későn lesz kb 21-22 óra).
Ami számomra még pozitiv volt hogy mondták hogy reggeliztessem meg 6 óra fele valami könnyűvel és 10 óráig még ihat  vizet vagy 100%-os almalevet..
Amin viszont teljesen elképedtem az az hogy ezek az amerikai emberek mennyi jeget fogyasztanak...mindent és mindig rengeteg jéggel isznak...én meg nem győzöm melegíteni Bencének a vizet hogy nehogy hideg legyen.
Hát az időeltolódást ma megéreztük...délbe Bence be is aludt a babakocsiba zenehallgatás közben és már most is durmol.(itt 19 óra van)
Holnap pihenő nap lesz...szerdán meg ismét a kórházba készülünk...

Íme néhány kép a repülőről(St Louis felé) és már a szállásunknál:

 

 


 


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése