2012. október 8., hétfő

Bence az álmok útján....

Ez a blog azért jött létre,hogy a nagy utazásunkról beszámoljunk családunknak,ismerőseinknek.
Ez a történet július közepére vezethető vissza amikor is kiderült,hogy alkalmasnak találtak minket az SDR(Selective Dorsal Rhizotomy)műtétre,Amerikába St Louisba.
Az azóta eltelt út rögös volt de megcsináltuk és harcoltunk a végsőkig és eljött az idő,hogy mostmár csak arra koncentráljak,hogy mit vigyünk magunkkal...mert igen 12 nap múlva jövő szombaton repülünk az álmaink felé.

A műtétről röviden annyit,hogy Saint Louisba lesz pontosan október25.-én ami egy idegsebészeti eljárás /http://www.stlouischildrens.org/our-services/center-cerebral-palsy-spasticity/about-selective-dorsal-rhizotomy-sdr/ .A műtét előreláthatóan  3,5-4 órás lesz és 3 napig nem lehet felkelni.5 napig kell a kórházba maradni,majd ezek után el fog kezdődni a komoly terápia.
Ez egy hosszabb folyamat,mivel eddig a "rossz" izomzatát használta és a műtét után ezt "kiiktatják"ezért eddig  nem használt jó izomzatát fel kell építeni emiatt ha hazajövünk majd akkor is keményen kell dolgoznunk a legjobb cél eléréséért....ami az álmunk is egybe.

Ezt a blogot azért kezdtem el vezetni,hogy gyermekeim,családom és közeli ismerőseim is hírt kapjanak felőlünk.Reményeink szerint napi szinten fogok írni és képekkel,videókkal kiegészítve.

Itt szeretném megköszönni mindazoknak akik segítettek (külön kérés nélkül) és lelkiekben támogattak,szorítottak és imát mondtak értünk...
Mindenkinek nagyon köszönjük!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése