2012. december 22., szombat

A héten már nem csak a lakásba,a futópadon sétált Bence,hanem a kocsiig az utcára is kijött,hogy a kezemet fogta elölről vezettem.Össze sem hasonlítható a műtét előtti járásával.Sokkal könnyebben és nagyokat lép,szinte mindig a lábára terhel ez nagyon furcsa,mert eddig szinte a kezén járt.
Furcsa neki is....de nagyon boldog,mert azért el tudom képzelni milyen fájdalmai is lehettek amikor feszes volt,most meg,hogy nincs feszesség a testébe nagyon szokatlan még keresi az egyensúlyát is..
Tegnap reggel több napi próbálkozás után egyedül felnyomta magát ülésből és felállt,és már egyre jobban meg tudja tartani magát.

Csütörtökön meg a keresztszüleihez mentünk disznóvágásra ott meg állt és annyira magyarázott,hogy nem vette észre,hogy már csak éppen fogom...
Szóval hihetetlen....tényleg napról napra erősödik.Ez annyi pozitív energiával tölt fel(szükségem is van rá mert én még nem tudtam kipihenni magam).
Amióta hazajöttünk nem alszunk délben.Ennek két oka is van egyrészt akkor este 10 előtt nem alszik el a másik,hogy szokni kell mert az iskolába nem lesz alvás.
Elmondom,hogy kicsit se bánja.....

1 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök Bencus sikereinek!!
    Boldog Karácsonyt kívánok nektek!♥

    VálaszTörlés