2012. december 2., vasárnap

Úgy érzem a mai nap fordulópont a fiam életébe a mesék területén.
Eddig inkább a Thomasos,Verdás és hasonló "könnyebb" meséket szerette,de ma reggel 7-kor úgy ébresztett, hogy kapcsoljam be a Pókembert....és  hát tátott szájjal4 rész végignézett és még szeretett volna,de sajnos indulni kellett.

Ma igazából nem siettünk el semmit.Igazi vasárnapi délelőtt volt...lustálkodás,reggelizés,egy kis játék..és majdnem dél volt mire útnak indultunk.

Először az utunk egy ismerős outletbe vezetett ahol ebédeltünk majd beszereztük az utolsó ajándékokat és persze a zacskókat amivel a ruhákat összepréseljük,hogy beférjünk a bőröndbe.
Már amikor jöttünk akkor is majd nem elértük a súlyhatárt,hát most ugyan egy  nagyobb bőröndöt vettem(mivel idefele az egyik eléggé tönkre ment szó szerint leszakították a fülét és a cipzárnál is szétvált)meg egy kisebbet....hát talán így jó lesz.

Annyira elnéztük az időt,hogy már alig maradt volna időnk,hogy elmenjünk az eredetileg kiszemelt célunkhoz(Botanikus kertet szerettük volna),de hamarosan elindultunk a esti programunk felé...ami nem más volt mint St. Louisnak egy gyönyörű parkja ami ki van világítva miközben karácsonyi zene szól.Kocsival körbe lehet menni és mivel rengetegen jönnek ki ezért lépésbe szépen haladva tudtunk fényképeket is csinálni.








 Mindezért ugyan elkérnek 10 dollárt kocsinként de csodálatosan szép látvány....

 Majd miután hazajöttünk itthon az a feladat várt a fiúkra vacsora után,hogy segítsenek feldíszíteni a szállásunk egyik fáját.
Nagy öröm volt nekik és persze nagy feladat is.Jól el is fáradtak,majd a kanapén gyönyörködtek benne.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése