2012. december 3., hétfő

Ma reggel végre kicsit tovább aludtunk,nem kellett csak délután 4 órára menni tornázni.
Reggel eldöntöttük,hogy délelőtt bepótoljuk a tegnapi napot és elmegyünk a Science Centerbe(Tudományos Központba).Nagyon szép kívülről is de belülről fantasztikus.Ahogy beléptünk nyomba láttunk egy nagy dinó...ami mozgott és hangokat adott ki.

 A fiúk meg is csodálták közelről is.
Érkezésünk után fél órával már egy felfedező szobába volt jegyünk,ahol kipróbálhattunk játékosan dolgokat(így egy üveggolyóval keltettünk zenét,különböző súlyú autók hogyan gyorsulnak lejtőn lefelé,mágneses tárgyak hogyan taszítják-vonzzák egymást...stb)és még egy Thomasos játék terepasztal is volt(amilyet szeretne a Jézuskától is)itt pl. térdelve játszott, de volt ahol ülve és volt ahol állva kellett neki(ez volt a délelőtti tornája).
 Itt 45 percig voltunk és nagyon jól éreztük magunkat.
12:30-tól a planetáriumba volt jegyünk ahol a csillagokat és a bolygókat néztük meg.Előtte pedig végigmentünk egy folyóson ami az űrhajókról és az űrrepülés történetét mutatta be.
Itt kiderítettük,hogy mennyit kéne fizetnünk,ha az űrbe szeretnénk menni.Mindezek után mentünk a kórházba ahol előbb ebédeltünk,majd felmentünk a játszóházba,ahol egy kutya és a gazdája(Maxi kutya és Marry)fogadott. Kb 1 óráig játszott Bence a kutyával dobta neki a labdát és ő meg visszahozta.4 órára mentünk terápiára,ma Mike-kal voltunk aki megint hozta a formáját.
Hihetetlen milyen energia bomba  még délután 4-kor is úgy szaladgál,ugrál mintha reggel volna...
Ma futópadon sétáltunk,a lábát erősítettünk és egy nagy kört  bicajozott a kórház területén.

Eltelt a mai nap is,visszavittük az autót is....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése