2012. december 13., csütörtök

Tegnap szerencsésen megjártuk Budapestet.Reggel 4:30 -kor indultunk mivel 9-re már a futópadért kellett menni,ehelyett csak fél 10-re sikerült mert Szolnokig gyakorlatilag havazásba kellett mennünk max 60 km/h sebességgel.Megvettük a futópadot és fél 11-re(10 óra helyett) megérkezünk az Ilka utcába a Vekerdy doktornőhöz.
Mivel annak idején augusztusba megbeszéltük,hogy ha sikerül kijutnunk akkor a műtét után hozzam vissza,na ezért mentünk hozzá meg ,hogy megbeszéljük mikor tudunk menni hozzá is intenzív terápiára Debrecenbe.
Nagyon meg volt elégedve a látvánnyal amit produkált Bence csak az izomerejét kell növelni ebbe teljesen egyet értettünk.Így hát vagy január 28-tól vagy február 4-től 2 hétre oda is elmegyünk.

Délután elmentünk a Csodacsigába(az Anett csinált egy fejlesztőházat)amit megnéztünk és olyan jó volt találkozni a csajokkal!!!!!
Majd fél 4-kor indultunk haza.Ismét Szolnokig nagyon jól haladtunk de utána ismét jött a csúszós szakasz ezért csak fél 8-ra értünk haza.
A futópad nagy sikert aratott a csajoknál is.Úgy érzem,ha nem Bence fogja használni akkor is jól ki lesz használva...Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése