2012. december 9., vasárnap

Reggel taxit hívtunk 8  órára de egy olyan sima taxi jött,amibe kizárt dolog lett volna beleférnünk,rá 15 percre jött egy nagyobb amibe éppen sikerült.A reptéren  egy fekete fiú segített nekünk,mert hát kicsit sok csomagot hoztunk egy kis pénzért tette de nekünk így is jó volt mert amúgy fizethettünk volna +100 dollárt fejenként/csomagonként....
 Egész a vám vizsgálatig elkísért és 15 dollárt kapott érte.
A vámvizsgálat zökkenőmentes volt attól eltekintve,hogy még a cipőnket is le kellett venni...Bencét alaposabban át nézték,mert ő ugye gyerek,mintát vettek az ujjáról meg a babakocsit is átvizsgálták,sőt a botját külön vissza is vitték újra megnézni.

Utunk először St. Louisból Chicagóban vezetett.1 órás repülés után érkezünk meg.Amikor felszálltunk az idő ködös volt de hát a felhők felett mindig süt a nap.
A fiúk szerint de szép hó volt...:)
Az idő gyorsan elrepült és már azt vettük észre,hogy ott is vagyunk.





Chicagóban sajnos nem fogadott minket segítség nagy nehezen kerítettünk egy nagyon aranyos fekete hölgyet aki elkísért minket a indulási ponthoz.Nagy szerencsénkre itt ingyen még fel tudtunk adni a kézipoggyászból amit Budapesten kell majd levenni.
Az óceán felett Bence aludt 2órát,majd utána alig várta,hogy hazaérjünk ekkor már London felett jártunk és nehéz volt megértenie,hogy még sok idő mire Magyarországra érünk.8 és fél órát repültünk Chicagóból Frankfurtba.


Amikor elindultunk a kapitány közölte,hogy az óceán felett várhatóak széllökések,hát így is volt kb 4-szer be is mondta,hogy üljenek le és be kellett kapcsolni a biztonsági     övet is,de nem volt vészes.
Magyar idő szerint vasárnap reggel 5:45-re érkezünk meg Frankfurtba.Majd 7:45-kor indulunk tovább Budapestre.
Meg  is érkeztünk még hamarabb is 5:10-re itt voltunk.Szerencsére itt volt segítőnk,így egyszerűbb volt.
Frankfurtba -5 fok volt és esett a hó,és amikor elindultunk 7:45-kor még nagyon sötét volt,de amikor a felhő felé értünk csodálatos látvány fogadott...






 1 óra 20 percet repültünk,hogy végre megérkezzünk Budapestre..
Nagyon hosszú volt az út,de tényleg le a kalappal a fiúk előtt mert nagyon jól viselkedtek.
A reptéren vártak már a lányok és a férjem...öröm volt végre velük találkozni...
Gyulára az út hosszú  volt nagyon elfáradtunk...az utolsó 40 km-en heves hózáport kaptunk alig lehetett haladni,itt Bence már be is aludt...(Bogi meg bohóckodik :))


 
Itt már 15 cm hó van holnap lehet szánkózni és hógolyózni.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése