2012. december 6., csütörtök


Tegnap este hozzánk is jött a télapó..egész nap reménykedett Bence,hogy ide is hoz valami kis ajándékot.Este kint játszottak a TV szobába amikor is WC-re kellett mennie és akkor a kilincsen meglátta a csomagot.Annyira boldog volt.


Ma reggel ismét tovább aludhattunk,mert délután 1 órára kellett mennünk tornázni.A kórházba is áll egy gyönyörű karácsonyfa...


Végre ismét Jackievel lehettünk.Ő egy nagyon jó fizioterapeuta ért a gyerekek nyelvén,kedves mosolygós ugyanakkor tud kemény is lenni.Bence eddig is örömmel dolgozott neki de ma....

Kezdem az elején amikor bementünk a terápiára akkor azzal kezdte,hogy lemérte a szögeket a lábán,ugyanúgy mint a műtét előtt.Majd jött egy terapeuta aki videóra vette, hogy hogy megy Bence,mert ma 6 hete hogy volt az SDR műtétünk.
Hát itt esett le az állunk,mert Bence a saját egylábú mankóival egyedül elindult, miközben mi Jackievel csak néztünk egymásra...
Bence meg mondta most megyek először egyedül és nagyon boldog volt és közben a lányaim és a nagyszülők  is online nézhették a Skypon keresztül.
Bár még sokszor billeg és nem mindig  szép a járása,de ez majd egyre szebb lesz,ahogy erősödnek az izmai.
Rengeteg feladatott gyakoroltak(négykézlábról oldalra kiülni jobbra-balra,asztalnál talpra tett lábbal felállni,állásba rajzolni,négykézlábról felülni padra)amit otthon is kell folytatni.
Óra végén még egy kis "lovaglás"és hintázás is belefért.



 Majd egy kis ajándékkal is megleptük és készült közös kép is róluk....



Nagyon hiányozni fognak mert tényleg egy szuper csapat dolgozik együtt,Bence mondta is ma,hogy maradhatnánk még mert akkor minden nap tornázhatna még velük ugyanakkor meg nagyon vágyik is haza.
Hiányolja a testvéreit,apukáját,nagyszüleit és a kis barátait....és már csak 2 éjszakánk van hátra és szombaton reggel indulunk a repülőtérre.

Délután 3-kor amikor a transzferre vártunk,akkor egyszer csak arra lettünk figyelmesek,hogy az emberek a kórházba az ablakhoz szaladnak és a biztonsági őr szalad ki az utcára és előszedi a fegyverét.Rögtön utána 4 biciklis rendőr érkezett akik meg is bilincselték őket.
Két férfi verekedett egy nő sírt,nem láttunk mi történhetett de 4-kor még javába helyszíneltek...na hát ilyet is láttunk szerencsére messziről.


Este vacsora még kisétált Bence a Tv szobáig(kb 20-25 méter) egyedül a botjával kétszer vesztette el kicsit az egyensúlyát de szépen korrigálta.
Most már megjött az önbizalma,hogy ő tudja ezt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése